Рашисти скоїли 137 тисяч воєнних злочинів в Україні – Зеленський

Політика

Президент Володимир Зеленський заявив, що за час повномасштабного вторгнення росії в Україну окупантами було скоєно 137 тисяч воєнних злочинів, і вироки повинні відповідати цій кількості.

Він підкреслив, що справедливість є основою людської культури і об’єднує людей у боротьбі за захист життя і правду.

Зеленський виступив на міжнародній конференції «Об’єднані заради справедливості. Відповідальність за напади на цивільні об’єкти» і зазначив, що численні воєнні злочини росії мають бути відповідно покарані.

Президент наголосив на важливості справедливості в кожній країні, яка цінує життя людини та міжнародне право, незалежно від національного законодавства та міжнародних договорів.

Раніше ми писали, що на офіційному сайті Президента України опублікували указ про зміну положень Національної премії України імені Тараса Шевченка. Документ затвердив Володимир Зеленський 10 вересня, а підписав керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні підкреслив, що Україна активно працює над прискоренням рішень партнерів, які можуть допомогти на полі бою.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь