Рашисти вдарили КАБами по центру Харкова, є жертви та руйнування

Політика

Російські окупанти 28 жовтня увечері запустили по Харкову авіабомби. У місті пролунали вибухи.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Про вибухи у місті Терехов повідомив о 21 годині. Він попередив про можливі повторні пуски. За дві хвилини після цього міський голова заявив про удар у самому центрі. За його словами, на місці атаки виникла пожежа та задимлення.

Станом на 21:23 було відомо про п’ятьох постраждалих.

Через атаку пошкоджено будівлю медичного закладу та адміністративної установи. Зокрема зруйновано пам’ятку архітектури – будівлю Держпрому.

Згодом у Харківській ОВА уточнили, що постраждалих шість.

«Влучання зафіксовано у адміністративну будівлю. Зруйновано кілька поверхів. Загалом маємо сотні пошкоджених вікон в адмінбудівлях, обласній лікарні та житлових будинках. Відомо про 6 постраждалих – вони у легкому та середньому станах. Важких немає», — розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Перед цим 27 жовтня ввечері та в ніч на 28 жовтня російські терористи вдарили керованими авіабомбами по Шевченківському, Салтівському та Холодногірському районах Харкова.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці проводять розслідування щодо ймовірного розстрілу окупантами цивільного автомобіля в Селидовому на Донеччині. Рашистів підозрюють у вбивстві місцевих мешканців.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь