Рашисти замінували дамби на Бєлгородщині

Політика

Російські війська в Бєлгородській області замінували дамби, що, ймовірно, свідчить про підготовку провокацій, які можуть бути використані для звинувачення України в екологічних та гуманітарних наслідках.

Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання Харків Віталій Саранцев.

Саранцев зазначив, що російські війська не лише споруджують оборонні укріплення навколо Бєлгорода, але й активно мінують гідроспоруди. Це може бути частиною стратегічного плану, де підрив дамб використовується для уповільнення просування Сил оборони України або для створення провокацій, що дозволять звинуватити Україну в екологічних і гуманітарних катастрофах.

Такі дії можуть слугувати як засіб мобілізації населення та відволікання уваги від внутрішніх проблем. Підрив дамб може викликати масштабні повені, затоплення населених пунктів і екологічну катастрофу.

Раніше ми писали, що окупанти перекидають техніку з Херсонського напрямку до Криму на ремонт, після чого її відправляють у Курську область.Також нагадаємо, що жителі деяких окупованих населених пунктів Запорізької області перебувають у повній блокаді.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь