Reddit задіє штучний інтелект для автоматичного перекладу гілок

Політика

Reddit застосувала автоматичний переклад контенту для користувачів у понад 35 країнах Європи, Азії та Латинської Америки. Про це повідомляє сама компанія.

Це дозволить розширити доступ до платформи, яка раніше була переважно англомовною. Нова функція автоматично перекладатиме пости та коментарі з оригінальної мови спільноти на мову, яку обрав користувач у налаштуваннях. Тепер користувачі з різних країн зможуть спілкуватися в одному subreddit, навіть якщо вони пишуть різними мовами. Щоб скористатися цією функцією, достатньо вибрати значок перекладу в меню.

Як повідомлялось раніше, Reddit вже надавала можливість перекладати окремі пости, але тепер функція охоплює весь контент у реальному часі. Пости, що були автоматично перекладені, матимуть відповідне позначення, а користувачі зможуть переглядати їх в оригіналі, якщо захочуть.

Функція перекладу вже доступна в Бразилії та Іспанії, а найближчим часом її планують розширити на Німеччину, Італію, Філіппіни та країни Латинської Америки.

Нагадаємо, Google змусить штучний інтелект захищати смартфон від крадіжок.Компанія OpenAI оголосила про укладання угоди з Reddit щодо використання даних соціальної мережі для навчання своїх моделей штучного інтелекту.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь