Регіони заливатиме грозовими дощами: синоптики назвали дату похолодання

Події України, Суспільство

Регіони заливатиме грозовими дощами: синоптики назвали дату похолодання

Дощі та грози 26 серпня очікуються у двох областях України.

Погода в Україні 27 серпня буде теплою. Однак у деяких областях будуть дощі та грози. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Водночас синоптики попереджають про те, що майже у всіх областях України буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Синоптик Наталка Діденко зазначила, що в Україні триматиметься спекотна погода. Температура повітря підвищиться до +35 градусів. Послаблення спеки очікується з 2-3 вересня. Сильне похолодання увірветься в західні області.

Погода 27 серпня
В Україні 27 серпня буде мінлива хмарність. У цей день дощі з грозами очікуються на Закарпатті та Прикарпатті. Вітер в цей день буде північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 15-20°, на півдні країни до 23°; вдень 29-34°, на високогір’ї Карпат 20-25°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +37
За даними meteoprog, 27 серпня в Україні буде теплим, але місцями дощовим. Найтепліше буде в Херсонській і Миколаївській областях. Там температура повітря підвищиться до +23…+37 градусів. Найнижча температура буде у Волинській області. Там температура повітря підвищиться до +17…+34 градусів.

Погода 27 серпня у Києві
У Києві 27 серпня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде північно-східний та східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 15-20°, вдень 29-34°; у Києві вночі 18-20°, вдень 31-33°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Шукайте деталі в групі
Facebook




Джерело

Залишити відповідь