Рейтинг Гарріс і Трамп зрівнявся в ключових штатах, – опитування

Політика, Світ

У так званих хитких штатах США рейтинг основних кандидатів Камали Гарріс та Дональда Трампа відрізняється в межах статистичної похибки. Там результати голосування на президентських виборах наперед не визначені.

Про цепише Politico.

Згідно з останнім опитуванням The New York Times та Сієнського коледжу, рейтинг Трамп й Гарріс практично однаковий у Мічигані: там демократка набирає 48%, а республіканець – 47% голосів виборців.

У Вісконсині Гарріс дещо випереджає Трампа з результатом 49% проти 47%, а в Огайо – Трамп відривається від Гарріс із результатом 50% проти 44%.

Два опитування Fox News серед потенційних виборців у Пенсильванії та Північній Кароліні, показали схожу картину: у першому кандидати отримали по 49% голосів, а у другому Трамп випереджає Гарріс з невеликим відривом – 50% до 49%.Водночас опитування Bloomberg/Morning Consult показало, що віцепрезидентка Гарріс дещо випереджає Трампа у шести “хитких штатах”, від яких результат виборів залежить найбільше.

За даними ЗМІ, демократи в Сенаті стурбовані тим, що кількість голосів за Трампа в опитуваннях занижена, а незначна перевага віцепрезидентки Гарріс в ключових штатах, особливо в Пенсильванії, викликає серйозне занепокоєння.

Президентські вибори у США відбудуться 4 листопада.

29 вересня Камала Гарріс знову закликала до повторних дебатів з експрезидентом Дональдом Трампом. Про це вона сказала під час звернення до виборців у важливому штаті Невада, за два дні до перших віцепрезидентських дебатів між Тімом Волзом та Джей Ді Венсом.

Згідно з опитуванням Bloomberg News/Morning Consult, кандидат від Демократичної партії, віцепрезидент Камала Гарріс, значно випереджає Дональда Трампа у двох критично важливих «хитких штатах».

Під час передвиборчої кампанії кандидат у президенти США Дональд Трамп зазнав критики через образливі висловлювання на адресу своєї опонентки, чинної віце-президентки Камали Гарріс.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп збирає детальний набір виправдань, щоб відкинути результат виборів у листопаді у випадку свого програшу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь