Рейтинг кандидатів у президенти США Гарріс та Трамп майже однаковий

Політика, Світ

Віцепрезидентка Камала Гарріс, кандидатка в президенти США від Демократичної партії, і колишній президент Дональд Трамп, кандидат від Республіканської партії наразі мають майже однаковий рейтинг. Про це свідчать результати свіжого національного опитування, проведенного The New York Times і Сієнським коледжем.

Про це повідомляє видання The New York Times.

В учасників опитування запитали: якби президентські вибори 2024 року проходили сьогодні (період з 3 до 6 вересня), за кого б вони проголосували. Результати були такі:

  • 47% за Камалу Гарріс
  • 48% за Дональда Трампа.
  • Похибка — у межах трьох відсотків.

Також опитування показало, що 28% імовірних виборців хочуть знати більше про Гарріс, тоді як лише 9% сказали, що їм потрібно знати більше про Трампа. Опитування відбулося незадовго до перших і поки що єдиних запланованих дебатів демократки і республіканця на ABC News у вівторок, 10 вересня. І на них Камала Гарріс матиме можливість дати виборцям більше інформації про себе та свої плани в разі перемоги.

Водночас 47% імовірних виборців вважали Камалу Гарріс надто ліберальною, у порівнянні з 32%, які вважали Дональда Трампа надто консервативним.

В опитуванні брали участь 1 695 зареєстрованих виборців у період з 3 до 6 вересня.

Залишити відповідь