Рейтинги Гарріс і Трампа майже зрівнялись: опитування

Політика

Опитування, опубліковане 8 вересня, показує, що Дональд Трамп і Камала Гарріс мають практично однаковий загальнонаціональний рейтинг – 48% проти 47%. Рейтинги майже не змінились з кінця липня, коли Джо Байден оголосив про зняття з виборів.

Про це пише NYT.

У ключових штатах, що часто вирішують результат президентських виборів, результати також близькі. Гарріс лідирує у Вісконсині, Мічигані та Пенсильванії, але в Неваді, Джорджії, Північній Кароліні та Аризоні рейтинги обох кандидатів рівні.

Демократка Гарріс спостерігає зростання популярності після оголошення кандидатури, проте вона стикається з викликами у залученні підтримки ключових груп виборців, таких як жінки, молодь та латиноамериканці. Значна частина виборців (28%) вважає, що їм потрібно більше дізнатись про Гарріс, тоді як про Трампа таку думку мають лише 9%.

Також тільки 25% виборців вважають, що Гарріс може стати реальною зміною порівняно з Байденом, в той час як 53% вважають, що Трамп принесе значні зміни.Раніше ми писали, що Кандидат у президенти США від республіканцв Дональд Трамп запропонував змінити 25-ту поправку до Конституції, аби дозволити Конгресу оголосити імпічмент віцепрезидентці Камалі Гарріс за «приховування недієздатності» Джо Байдена.

Також нагадаємо, що рф намагається сформувати результат на користь колишнього президента Дональда Трампа, але при цьому дії біль тонко, ніж раніше.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь