Рецепт приголомшливого м’яса в духовці. Секрет в особливому маринаді
М’ясо, приготоване таким методом, здивує Вас своїм незвичайним смаком. Секрет криється в особливому маринаді
Я, в своєму рецепті, використовую свинячі ребра, але Ви можете взяти будь-яку її частину. Спробуйте, не пошкодуєте.
Продукти:
- свинячі ребра – півтора кілограма
- мед – 20 грам
- цибуля – 3-4 одиниці
- французька гірчиця горошком – 20 грам
- часник – 2 зубчики
- гірчиця звичайна – 20 грам
- соєвий соус – 80 грам
- соус для шашлику – 40 грам
- рослинна олія – 40 грам
- сіль і перець.
Спосіб приготування м’яса в духовці
Зробимо маринад
У глибокому посуді з’єднуємо соєвий соус і два види гірчиці. Потім кладемо мед, соус для шашлику і вливаємо олію. Потрібно добре все перемішати, щоб розчинився мед.
Беремо м’ясо і робимо глибокі надрізи між кістками. М’ясо повністю розрізати не потрібно
М’ясо занурюємо в маринад розрізаною частиною вниз. Він повинен повністю покрити ребра
Накриємо його харчовою плівкою або щільною кришкою і залишимо просочуватися на дві години, в холодильнику.
М’ясо будемо готувати на подушці з цибулі. Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями.
У приготовлений рукав для запікання кладемо спочатку цибулю, а потім і м’ясо. Потім полийте маринадом м’ясо. Маринаду не шкодуйте, можна сміливо використовувати його половину.
Закріплюємо кінці рукава і відправляємо ребра запікатись в духовку на 40-45 хвилин. Духовку попередньо розігрійте до 220 градусів
Через зазначений час, дістаємо м’ясо, зверху зрізаємо частину рукава, на зразок човника, і поливаємо рештою маринадом. Повертаємо його в духовку ще на 20-25 хвилин.