рф наразі не готова до серйозних мирних переговорів – Литвиненко

Політика

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Литвиненко заявив, що російська федерація наразі не готова до серйозних переговорів про мир і вести діалог з нею можна лише з позиції сили.

У своєму інтерв’ю французькому виданню Le Monde, він підкреслив, що росія має іншу стратегічну культуру порівняно із Заходом, що ускладнює процес мирних переговорів.

Литвиненко наголосив на важливості військової допомоги Україні для того, щоб перемогти росію та уникнути ескалації війни на інші території. Він також зазначив, що Україна продовжує реалізовувати мирну формулу та готується до проведення другого саміту миру.

Крім того, він підкреслив, що українські державні органи зазнали очищення від російської агентури, зокрема, після успішної Курської операції, яка залишилася непоміченою для російських шпигунів. За його словами, хоча агентура все ще існує, її кількість значно зменшилася завдяки роботі СБУ.

Раніше ми писали, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що росія вже готує нові масовані ракетні та дронові атаки на енергетичну інфраструктуру України.Також нагадаємо, що лідери західних країн повинні не боятися та менше реагувати на спроби ядерного шантажу з боку росії, оскільки це є звичною тактикою Кремля.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь