рф планує провести кампанію з дискредитації проти України та Туреччини

Політика, Світ

Росія готує кампанію з дискредитації військово-технічного співробітництва між Україною та Туреччиною.

Про це повідомляє Telegram Центр протидії дезінформації (ЦПД).

За даними Центру, наприкінці жовтня російські спецслужби планують через пропагандистський канал Russia Today поширити серію дезінформаційних матеріалів. Ці матеріали стверджуватимуть, що Україна нібито без відома США веде торгівлю зброєю з Туреччиною на користь приватних турецьких компаній.

Російська пропаганда звинувачуватиме в цьому Міністра оборони України. Згідно з фейковими версіями, літаки, які доставляють озброєння з Туреччини до України, нібито зворотно перевозять списану, трофейну або іншу зброю.

Центр протидії дезінформації наголошує, що ці спроби є частиною кампанії, спрямованої на дискредитацію військово-політичного керівництва України та руйнування відносин із міжнародними союзниками.Раніше ми писали, що присутність північнокорейських військових у Донецькій області пов’язана з використанням російською армією зброї з КНДР.

Також нагадаємо, що окупанти почали використовувати Запорізьку АЕС для навчання пілотів FPV-дронів. Тренуються вони, обстрілюючи Нікополь Дніпропетровської області.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь