рф сформувала із північнокорейців “бурятський батальйон”, а вони втікають – джерела

Політика

Російські окупанти скерували громадян КНДР до “особливого бурятського батальйону”. 18 військовослужбовців із Північної Кореї вже скоїли втечу з позицій на кордоні Брянської та Курської областей рф.

Про це повідомляє “Української правди” з посиланням на джерела в спецслужбах.

За даними джерел, втеча сталася за 7 кілометрів від державного кордону з Україною. Мотиви північнокорейців невідомі, а окупаційна армія вже розпочала їхні пошуки. Водночас цю інформацію намагаються приховати від свого вищого командування.

Раніше з’явилась інформація про формування у складі окупаційного війська “особливого бурятського батальйону”, укомплектованого громадянами КНДР. Орієнтовна кількість особового складу становить до 3000 осіб.

Ймовірно, цей батальйон можуть залучити до виконання бойових завдань поблизу населених пунктів Суджа та Курськ.Раніше повідомлялося, що Корейська Народно-Демократична Республіка (КНДР) може відправити своїх військових до України на підтримку російській федерації (рф). Можливість такого розвитку сценарію є дуже ймовірною.

Частина військових КНДР проходить підготовку в росії для ймовірного майбутнього розгортання разом із російськими військовими.

Українські партизани виявили, що вояки з Північної Кореї облаштували собі полігон поблизу Маріуполя у районі селища Сартана.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Північна Корея постачає російській армії крім зброї ще й живу силу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь