Рок-гурт Oasis може возз’єднатися через 15 років після розпаду. Що відомо?

Політика

Лідери британського рок-гурту Oasis Ліам і Ноель Галлахери натякнули на возз’єднання колективу.

Про це пише BBC.

Напередодні в акаунтах братів Галлахерів у соцмережах, а також на офіційній сторінці Oasis, з’явилося коротке відео. Спершу в ньому показана дата 27.08.24, а потім час — 8 ранку.

Раніше Times з посиланням на неназвані джерела галузі писала, що музиканти збираються дати низку концертів у 2025 році, зокрема на лондонському стадіоні Wembley і манчестерському Heaton Park.

Ця публікація змусила Ліама Галлахера більшу частину неділі, 25 серпня, відповідати на коментарі шанувальників та критиків.А ввечері того ж дня під час виступу на фестивалі Reading Festival він присвятив трек Oasis Half The World Away своєму братові, з яким посварився у 2009 році. Наприкінці концерту на головних екранах сцени з’явилося те саме відео із датою вівторка.

Читайте також:

Компанія Sony Music веде переговори про купівлю музичного каталогу легендарного у світі рок-гурту Queen, включаючи такі хіти, як Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga та Another One Bites The Dust.

Гітарист британської групи «Queen» Брайан Мей отримав титул лицаря Ордена Британської імперії від короля Чарльза III. Церемонія відбулася 14 березня в Букінгемському палаці.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь