Rolls-Royce створив електрокар незвичайного кольору в єдиному екземплярі

Політика

Rolls-Royce представив унікальний автомобіль Spectre Lunaflair, чиє забарвлення імітує рідкісне природне явище — місячне гало.

Цей ексклюзивний автомобіль був створений для одного-єдиного покупця, а технологія його забарвлення більше ніколи не буде використовуватися, пише Autoblog.

Процес розробки забарвлення зайняв рік і включав нанесення семи шарів із вкрапленнями магнію та алюмінію. Це створило ефект ореолу, який видно за будь-якого рівня освітленості: у тьмяному світлі автомобіль нагадує м’яке сяйво місяця, а за яскравого освітлення проявляється більш насичена райдужна палітра.

Це забарвлення було розроблено для імітації природного оптичного явища, коли місячне світло заломлюється через крижані кристали в атмосфері, утворюючи загадкове кільце навколо місяця. Процес нагадував створення твору мистецтва, і Rolls-Royce вирішила не повторювати цей метод для інших автомобілів.

Хоча компанія не розкриває ні вартість розробки, ні ціну Spectre Lunaflair, відомо, що його власник — «важливий клієнт» зі США. Решта інформації поки що залишається загадкою.Мартіна Старке, голова Bespoke Design Rolls-Royce, зазначила, що ідея створити цей унікальний автомобіль виникла у клієнта після того, як він побачив інший проект Bespoke. Ці креативні рішення та ексклюзивні підходи продовжують надихати команду Rolls-Royce на нові інновації.

Раніше ми писали, що BMW боїться втратити китайський ринок, і тому просить уряд виступити проти запровадження тарифів на електромобілі з Китаю.

Також нагадаємо, що США підвищили з 7,5 до 25% ставку мита на імпорт із Китаю цілої низки стратегічної сировини та продукції.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь