РОСІЙСЬКИЙ ДРОН-КАМІКАДЗЕ ПРОЛЕТІВ БЕЗПОСЕРЕДНЬО БЛИЗЬКО ВІД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ АЕС – ОВА

Війна

РОСІЙСЬКИЙ ДРОН-КАМІКАДЗЕ ПРОЛЕТІВ БЕЗПОСЕРЕДНЬО БЛИЗЬКО ВІД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ АЕС – ОВА

У ніч на 20 вересня один із дронів-камікадзе, якими країна-агресор Росія атакувала Україну, загрожував Хмельницькій АЕС

Про це повідомив у Telegram начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

“Сьогодні під час нічної атаки був зафіксований проліт російського ударного БПЛА типу Shahed у безпосередній близькості до ХАЕС. Росія продовжує ядерний шантаж, направляючи ракети та дрони в бік українських АЕС. Сьогоднішній інцидент із Shahed біля ХАЕС – чергове підтвердження”, – написав він.

Тюрін подякував протиповітряній обороні за ефективну роботу й нагадав, що українська влада активно звертається до партнерів із проханням надати Україні сучасні системи ППО, щоб українці “могли захистити не лише себе, а й весь континент від російського терору”.

Хмельницька область – один із 13 регіонів України, де, за даними Повітряних сил ЗСУ, ППО відбивала повітряну атаку російських окупантів. Українські військові зазначили, що із 70 дронів збили 61, решту дев’ять було “локаційно втрачено”.

😮😭«Зорянко, машина…» — крuкнув. Сuльний у дар, свuст…“Її тlлo прoлeтiлo бiльшe 3O мeтрiв”: Мaжoр на швuдкoстi зб uв l6-річну дівчuнкy. Вона п0мЕpлa нa oчaх у тaтa – Деталі таргедії
Водія Mercedes, який на смерть збив 16-річну Зоряну і з місця смертельної аварії втік, визнали винним у скоєнні смертельної ДТП.

У ЯРОСЛАВЛІ СПАЛАХНУЛА СИЛЬНА ПОЖЕЖА ЧЕРЕЗ АТАКУ ДРОНІВ
За даними російських джерел, постраждали шість пожежників

Чoму насправді євpопейці тa амеpиканці не їдять гречку? Відпoвідь “вб’є” напoвал
Гречана крупа є однією з найбільш популярних круп в Україні – вона не лише використовується як гарнір, а й присутня як важливий інгредієнт у багатьох рецептах.

Залишити відповідь