росія здійснила комбіновану атаку по Україні, як відпрацювала ППО

Політика

В ніч на 15 вересня росія завдала по Україні комбінованого удару. Сили протиповітряної оборони знищили ракету Х-59 та 10 “Шахедів”.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

Цієї ночі окупанти випустили по Україні керовану авіаційну ракету Х-59 з повітряного простору тимчасово окупованої частини Запорізької області, а також 14 дронів-камікадзе – з Курська та мису Чауда Крим.

По Одеській області російські загарбники вдарили двома балістичними ракетами “Іскандер-М” з тимчасово окупованого Криму.

Атаку ворога відбивали зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою було збито одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 10 ударних дронів.Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Сумській, Полтавській та Миколаївській областях.

Вчора, 14 вересня, внаслідок російського обстрілу села Піски-Радьківські на Харківщині загинула жінка, ще двох цивільних поранено.

А у Покровську на Донеччині російські війська двічі завдали ударів по шляхопроводу «Східний», унаслідок чого він зруйнований.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь