Росіяни атакували мешканців Куп’янська FPV-дронами

Політика

У Харківській області внаслідок атаки FPV-дрона по Купʼянську постраждали двоє цивільних. Влучання було біля цивільного авто.

За даними слідства, 12 жовтня близько 13:15 ворог вдарив по м. Купʼянськ FPV-дроном. Зафіксовано влучання біля цивільного авто. 52-річний водій зазнав гострої реакції на стрес. 77-річна пасажирка поранена. Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Нагадаємо, що кількість постраждалих у Запоріжжі після ударів КАБ зросла до чотирьох людей. Пошкодження зафіксовано одразу у трьох районах міста.

Російські війська в ніч на 12 жовтня атакували дронами Миколаївську область. Внаслідок обстрілу виникли пожежі.

У Херсоні під артилерійським обстрілом опинився мікрорайон «Північний».

Минулої доби рф втратила 1290 військових. Також ЗСУ знешкодили 9 танків, 27 бойових броньованих машин, 59 артилерійських систем, одну РСЗВ, 110 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 115 автомобілів і 38 одиниць спеціальної техніки.

Російські війська атакували Херсон. Відбулася масштабна пожежа на складі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь