Росіяни атакували рятувальників у Нікополі під час гасіння пожежі

Політика

Російські війська завдали удару по рятувальниках у Нікополі Дніпропетровської області, коли вони  гасили пожежу від попереднього обстрілу. Останнім часом російські терористи постійно наносят подвійний удар, коли на місце попереднього влучання прибувають рятувальні служби.

Про це повідомляє ДСНС України на своєму телеграм-каналі.

«Напередодні ввечері надзвичайники гасили пожежу у приватному житловому секторі міста, яка виникла через влучання російського дрона. У цей час ворог завдав повторного удару та влучив у пожежно-рятувальний автомобіль», — йдеться у повідомленні.

На щастя, рятувальники встигли сховатися у безпечне місце.«Перечекавши небезпеку, вогнеборці загасили пожежу на площі 60 кв.м», — додали у ДСНС.

До ліквідації наслідків атаки були залучені 5 рятувальників та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Нагадаємо, що на минулому тижні кілька разів наші рятувальники ставали цілями російських терористів. 5 вересня  вогнеборці потрапили під повторний ворожий обстріл, коли гасили пожежу від попереднього прильоту по населенному пункту у Дніпропетровській області. Коли надзвичайники працювали на місці, ворог підступно здійснив повторний удар. Внаслідок обстрілу знищено пожежно-рятувальний автомобіль, постраждав рятувальник. Решта співробітників Служби порятунку встигли перейти в укриття.

12 вересня Сили оборони знищили 10 російських «Шахедів» над Хмельниччиною, водночас в результаті атаки виникла пожежа на меблевому складі.

У ніч на 12 вересня росія здійснила сьому повітряну атаку на Київ за вересень, запустивши в бік столиці ударні дрони.

У ніч проти 12 вересня російська армія також масовано атакувала Конотоп у Сумській області «шахедами» й авіацією. У місті виникла катастрофічна ситуація з енергетикою.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь