Росіяни поцілили по житлових кварталах Запоріжжя

Політика

Вранці 1 жовтня російські терористи атакували Запоріжжя, завдавши щонайменше шість ударів по місту. Відомо про поранениї.

Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

«Росіяни атакували Запоріжжя. Попередньо, нанесли шість ударів. Поцілили по житлових кварталах та обʼєктах інфраструктури. На зараз відомо про двох поранених. Інформація щодо руйнувать та стану людей уточнюється», – сказано у повідомлені.

За даними обласної адміністрації, за останню добу в регіоні зафіксовано 360 ударів у районі Роботиного, Оріхова, Гуляйполя та Степногірська. Пошкоджено понад 20 будівель

Нагадаємо, що у вівторок, 1 липня, у Запоріжжі та Одесі пролунали вибухи, попередньо ворог вдарил КАБАми.Усіх дітей уже евакуйовано з міста Вугледар Донецької області, але в ньому залишається 107 мирних жителів при тому, що бої тривають уже в межах міста, повідомив голова Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін.

У ніч на сьогодні, 1 жовтня, російські агресори атакували Україну 32-ма ударними БпЛА типу «Shahed».  Українська ППО збила 29 із них.

Крім того, впродовж доби російська армія атакувала Миколаївську область «шахедами» та FPV-дронами. Минулося без постраждалих.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь