Росіяни вдосконалюють КАБи, збільшуючи дальність

Події України


Росіяни вдосконалюють КАБи, збільшуючи дальність

Спосіб боротьби з такими засобами ураження — “дальнобійний кулак”

Росіянам, вірогідно, вдалося вдосконалити керовані авіабомби (КАБи), збільшивши їхню дальність до 80 км. Що, безумовно, загрожує мирному населенню України.

Про це, сказав речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук, коментуючи в ефірі FREEДОМ авіаудари по Запоріжжю.

Він зазначив, що подібні удари є суто терористичними, їхня мета — чинити тиск на мирне населення, зламати його. На жаль, інструменти для таких ударів у противника є, він їх удосконалює.

Спосіб боротьби з такими засобами ураження — “дальнобійний кулак”, зазначив він.

“У Росії дуже багато авіаційних боєприпасів, які трансформуватимуть у ту смертоносну зброю, яка летить по наших містах… Питання залишається в одному. Наші зусилля, наш “далекобійний кулак”, про який говорить постійно президент України Володимир Зеленський. Це те, що має допомогти нам насамперед знищувати ворожі літаки. Не лише на відстані 200-300 км, а й у глибину території Російської Федерації. Це, напевно, сьогодні — один із небагатьох рецептів, які дозволять нам змінити ситуацію з обстрілами наших мирних міст, і, як наслідок, вплинути на ситуацію на полі бою”, — сказав речник.



джерело

Залишити відповідь