Росіяни зайшли в Торецьк: в місті йдуть бої за кожен під’їзд – ЗСУ

Війна

Росіяни зайшли в Торецьк: в місті йдуть бої за кожен під’їзд – ЗСУ

Російські окупанти змогли зайти в місто Торецьк на Донеччині, тривають активні бойові дії буквально за кожен під’їзд, зазначили в ОТУ “Луганськ

Російські окупаційні війська продовжують активний тиск на Донеччині, зокрема на Торецькому напрямку, де бої ведуться безпосередньо в місті Торецьк. Про це сказала речниця Оперативно-тактичного угруповання “Луганськ” Анастасія Бобовнікова в ефірі телемарафону.

За її словами, ситуація в місті нестабільна, від ранку тривають постійні штурмові дії ворога

Бої ведуться буквально за кожен підʼїзд”, – сказала Бобовнікова.

За її словами, окупанти зайшли на східну околицю Торецька та просунулися по вулиці Центральній у напрямку шахти “Центральна”, однак ситуація постійно змінюється.

“То ми відбиваємо у них (окупантів – ред.) вогневі пункти, то вони десь знищують наші, але ми їх постійно відновлюємо і намагаємося повертати те, що захопили окупанти, і не даємо їм просунутися з усіх сил, чого б це нам не коштувало”, – вказує вона.

Вона зазначила, що бої також точаться за селище Нелипівка, розташоване на північний захід від Нью-Йорка.

“Тактика схожа на ту, яку вони застосовують в Торецьку. …Вони “рівняють” місто з артилерії і потім постійно штурмують малими групами з 3-4-5 осіб, ці штурми йдуть протягом доби”, – сказала Бобовнікова

Бобовнікова додала, що ситуація в районі Часового Яру залишається складною, але під контролем українських підрозділів, які стримують ворога і не дають йому можливості просуватись вперед.

Бобовнікова додала, що ситуація в районі Часового Яру залишається складною, але під контролем українських підрозділів, які стримують ворога і не дають йому можливості оточити місто.

На Сіверському напрямку окупанти використовують різноманітну техніку, зокрема бойові машини піхоти та мотоцикли. Зокрема, 6 жовтня ворог намагався здійснити штурм на мотоциклах, але втратив 20 бійців та техніку.

Звільнення Будaнова, Умєpова та Сиpського: укpаїнці оніміли від подpобиць
Стало відомо, чому в ОП планують кадрові перестановки і хто може обійняти посади

НА ПОЛТАВЩИНІ ВНАСЛІДОК ПОЖЕЖІ ЗАГИНУЛА ЦІЛА РОДИНА З МАЛИМИ ДІТЬМИ
Наразі про причини пожежі не повідомляється.

Озoлoтитись може КОЖЕН! 4 фoтоапарати чаcів СРСР, які мoжна пpодати за великі гpоші
Старі фотоапарати СРСР зараз дуже цікавлять антикварів.

Залишити відповідь