Розвідка перехопила нові розмови росіян: смерті списують на війну

Політика

Українська розвідка оприлюднила нове перехоплення розмов росіян. Воно підтверджує, що в рф списують на війну випадкові смерті.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Telegram.

Оприлюднене радіоперехоплення – це розмова росіян з Бєлгородської області. Про історію смерті окупанта розмовляють працівник швидкої допомоги та місцевий мешканець.

Виявилося, що солдат вирішив покататись на мопеді, але потрапив у ДТП. Внаслідок аварії він загинув, але його поховають як загиблого під час бойових дій.

“Ну, то він, що помер, солдат цей, так? А куди він їхав цим скутером? Ну, він і головою, мабуть, ще ударився. А мопед з адміністрації, так? Зараз ще тому, скажуть, на**я ти давав мопед? Ну, а тепер повезуть ховати, як загинув під час виконання”, – сказав росіянин.

Раніше стало відомо, що росіяни готуються до зустрічі з північнокорейськими солдатами у Курській області. На кожні 30 військових-іноземців буде призначено трьох російських окупантів і одного перекладача.

Крім того, Головне управління розвідки МО інформує, що анонімні акаунти у месенджері Telegram шукають людей, згодних за гроші вийти на «мітинги», спрямовані на дискредитацію військово-політичного керівництва України, зокрема — спецслужб.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь