Салат “Бешкетне курча”: продукти всі прості та смачно поєднуються

Uncategorized, Життя

Нещодавно знайшла рецепт цього салату і поспішаю поділитися з вами. Дуже красивий, простий у приготуванні, а смак просто приголомшливий. Готую його дуже часто, рідні їдять з величезним задоволенням і на святковому столі, він також виглядає чудово і з’їдається завжди без залишку.

Ось що нам знадобиться:
Майонез – за смаком.
Варені яйця – 5 шт.
Відварена куряча грудка – 1/2 шт.
Сіль – за смаком.
Чорний мелений перець – за смаком.
Зелена цибуля.
Морква по-корейськи – 200 гр.
Сир твердий – 150 гр.
Апельсин – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування страви:

  1. Дно страви для салатів змащуємо майонезом та викладаємо рівним шаром білки відварених яєць натерті на дрібній тертці.
  2. Змащуємо білки майонезом і наступним шаром викладаємо дрібно нарізану відварену грудку.
  3. Її також змащуємо майонезом, додаємо сіль, чорний мелений перець і зверху посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею.
  4. Наступним шаром викладаємо моркву по-корейськи, змащуємо майонезом, посипаємо натертим сиром на дрібній тертці і знову змащуємо майонезом.
  5. Апельсин очищаємо, прибираємо всі плівки, нарізаємо кубиком і довільно викладаємо наступним шаром.
  6. Посипаємо салат зверху подрібненим відвареним яєчним жовтком і прибираємо в холодильник на дві години.
  7. За дві години салат можна подавати до столу. Смачного

Залишити відповідь