Салат “Білий принц”. Виходить дуже ситний. Приготувавши такий один раз – будете готувати його на кожне свято.
Рецепт салату “Білий принц”, який завджи змітаю зі столу першим. Приготуйте вдома один раз, і будете завжди його готувати.
Хочемо поділитися з вами рецептом досить смачного листкового салату до святкового столу. Виходить він ситним за рахунок наявності картоплі, шинки і яєць. І не має нудотного смаку, адже мариновані печериці надають йому приємну пікантну нотку.
Необхідні інгредієнти:
- 1 велика картоплина;
- 3 курячих яйця;
- зелена цибуля;
- 200 грам маринованих шампіньйонів;
- 150 грам шинки;
- 1 відварна морква;
- 1 відварна морква;
- 100 грам майонезу;
- 2 плавлених сирка.
Спонсорський контент
Процес приготування
Картоплю очищаємо, натираємо на тертці і викладаємо першим шаром в кільце. Ущільнюємо її ложкою і промазуємо майонезом.
Зелену цибулю промиваємо, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з картоплі. Зверху робимо майонезну сіточку.
Відварені яйця очищаємо і натираємо зверху на зелену цибулю, вирівнюємо акуратно і промазуємо майонезом.
Мариновані печериці нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо зверху на шар з яєць. Їх також промазуємо майонезом.
Підготовлену шинку нарізаємо дрібними кубиками і викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом.
Зверху на шинку натираємо плавлені сирки. Щоб це робилося легше, покладіть сирки заздалегідь на 10 хвилин в морозильну камеру.
Готовий салат ставимо в холодильник і залишаємо на 2-3 години. Все, можна подавати до столу.
Смачного!