Салат “Червона шапочка” переплюнув за популярністю “Шубу” та “Олів’є”… Неймовірна смакота!
Так що раджу неодмінно спробувати його зробити, він не залишить вас байдужим і буде частенько (проте ненадовго!) з’являтися на вашому столі, ділиться Елки Зеленые.
Для приготування салату «Червона шапочка» знадобиться:
курка відварна – 150 г
перець солодкий – 1 шт .;
капуста пекінська (або будь-який листовий салат) – 150 г;
яйце накруто – 1 шт .;
консервований зелений горошок – 2 ст. л .;
помідори – 150 г;
кріп – кілька гілочок;
майонез – 5 ст. л .;
сіль за смаком.
Приготування:
У миску дрібно нарізати пекінську капусту.
Варену курку нарізати дрібними шматочками.
Солодкий перець нарізати кубиками невеликого розміру.
Консервований зелений горошок відцідити від зайвої рідини і додати в миску з салатом.
Додати подрібнене яйце.
Цибулю ріпчасту дрібно нарізати. Бажано використовувати солодкі сорти.
Все перемішати, посолити, заправити майонезом і викласти в салатницю.
Верх салату «Червона шапочка» розрівняти. Помідори нарізати невеликими шматочками.
Додати дрібно нарізаний кріп і сіль. Помідори перемішати і викласти ними верхній шар салату – це буде нашою «Червоною шапочкою».