Салат «Райдуга» нашвидкуруч. Ситний, можна замість вечері подати.

Uncategorized, Життя

Хочу поділитися з вами рецептом, який став моїм справжнім порятунком у ті дні, коли часу на приготування катастрофічно не вистачає. А хочеться порадувати себе та близьких чимось смачним та ситним.

Цей салат називається «Райдуга», і він справді такий самий яскравий і апетитний, як його назва.

Ділюся рецептом приготування:
Починаю з яєчних млинців. Збиваю по 1 яйце з сіллю, і готую 3 млинці. Розігріваю сковороду на середньому вогні та виливаю яйце, рівномірно розподіляючи його по поверхні.

Смажу доти, поки млинець не стане золотистим, а потім перевертаю його на інший бік. Готовий млинець викладаю на тарілку і даю трохи охолонути. І так готую 3 штуки. Нарізаю соломкою.

Потім готую бекон. На тій же сковороді обсмажую його до хрусткої скоринки. Я волію нарізати на невеликі шматочки, щоб він швидше приготувався і став хрустким. Як тільки бекон готовий, викладаю на паперовий рушник. Щоб увібрався зайвий жир.

Далі беру маленьку головку цибулі та нарізаю тонкими кільцями. У жирі, що залишився, від бекону обсмажую нарізану цибулю до золотистого кольору. Вона повинна стати м’якою та ароматною – це додасть нашому салату особливу нотку.

Потім нарізаю корнішони тонкою соломкою. І збираю салат, заправляю його майонезом та за смаком перець чорний мелений.

Все ретельно перемішую, щоби всі інгредієнти добре з’єдналися.

Готовий салат можна подавати відразу ж або дати йому трохи настоятися в холодильнику, так він стане ще смачнішим!

Цей салат чудово підійде як повноцінна вечеря або легка закуска для вечірки.

Інгредієнти:
3 яйця
100 г бекону
1 середня цибулина
2-3 корнішони
Майонез до смаку
Перець чорний мелений за смаком
Сіль (за бажанням)

Залишити відповідь