Салат Свіжість з куркою: простий, смачний, багатошаровий.

Життя

Приємний  салат з легким, свіжим смаком. Збирається він шарами, але робиться все просто і можна обійтися без кільця-форми.

Його можна як подати гостям, так і готувати, щоб смачно почастувати рідних. З’їдається він легко, та й сам по собі досить легкий.

Кількість інгредієнтів наступна:
Приблизно 300 гр курячої грудки;
2  яйця;
1 морквина, трохи більше середнього розміру;
250-300 гр. свіжих печериць;
1 цибулина;
2 невеликих свіжих огірка;
сіль;
Майонез.
Як готувати салат Свіжість
Відварити курячу грудку і яйця. Морквину відварюємо так, щоб вона була щільною, не розварювалася.

Печериці ріжемо пластинками або шматочками. Нарізаємо цибулю. Обсмажуємо на сковорідці на вогні трохи менше середнього так, щоб з них випарувалася рідина.

Огірок нарізаємо тонкою соломкою.

Остигле філе також ріжеться соломкою або розділяємо смужками волокна. Морквину натираємо на великій тертці або ріжемо соломкою. Як вам зручніше і більше подобається. Яйця дрібно кришимо.

Тепер швидко збираємо салат.
Трохи промазавши тарілку майонезом, насипаємо трохи м’яса першим шаром і робимо сіточку з майонезу.

Далі шарами йдуть – половина огірка, половина моркви, гриби, м’ясо, що залишилося, яйце, друга половина морквини і зверху посипаємо салат огірком.

Майонез між шарами наносимо потроху, рідкісною сіточкою. Солимо за смаком.

Готовому салату треба дати настоятися, так він просочиться і стає ще смачніший.
Джерело

Залишити відповідь