Салат “Святковий поцілунок”, він завжди з’їдається без залишку.
Пропоную вашій увазі простий у приготуванні, ніжний та дуже смачний салат “Святковий поцілунок”. Упевнена, він вам дуже сподобається, і ви не пошкодуєте, що його приготували.
Ось що нам знадобиться:
Майонез.
Копчена куряча грудка – 1/2 шт.
Ківі – 3 шт.
Морква по-корейськи – 150 гр.
Варені яйця – 3 шт.
Сир – 150 гр.
Кунжут.
Покроковий рецепт приготування страви:
- На дно тарілки для салатів попередньо змащену майонезом викладаємо рівним шаром копчену курячу грудку нарізану дрібним кубиком і змащуємо майонезом.
- Ківі очищаємо, нарізаємо тонкими кільцями та викладаємо наступним шаром.
- Потім викладаємо моркву по-корейськи та змащуємо майонезом.
- Варені яйця натираємо на великій тертці, викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом, посипаємо салат натертим сиром на дрібній тертці і знову змащуємо майонезом.
- Прикрашаємо салат часточками ківі, посипаємо кунжутом і відправляємо в холодильник на кілька годин.
- Через дві години салат просочиться і його можна подавати до столу. Смачного!