Салат з грибами та квасолею: постійно готую і всі у захваті
Салатик з квасолею, на який знадобиться мінімум часу. А смак у нього феноменальний
Покроковий рецепт приготування страви:
Нарізаємо печериці соломкою. Смажимо до повної готовності.
Нарізаємо дрібно цибулю. Огірочки ріжемо маленькими кубиками
Квасолю промиваємо. З’єднуємо всі компоненти у тарілці. Заправляємо ароматною олією. За смаком солимо і перчимо. Посипаємо зеленню.
Даємо постояти 20 хвилин. Смачного!
Ось що нам знадобиться:
- консервована квасоля – 1 банка;
- 500 гр печериць;
- три маринованих огірків;
- 2 маленькі цибулі шалот;
- сіль, перчик, петрушка та кріп.