Салат з курячою печінкою, який всі люблять.
Салати з курячої печінки у нашій родині дуже люблять. Вони завжди виходять не лише смачними, а й ситними.
Ще одним їх плюсом є той момент, що такі салати складаються з недорогих продуктів.
Покроковий рецепт приготування страви:
Печінку і яйця варимо. Після остигання натираємо їх на тертці (окремо). Сиру моркву натираємо, цибулю нарізаємо кубиком, смажимо овочі до повної готовності.
Огірки та сир твердий також потрібно натерти. Салат викладаємо шарами, використовуючи кільце. Кожен із шарів потрібно змащувати майонезом (мені подобається його нежирний варіант).
Шари йдуть у такій черговості: печінка, огірки, смажені овочі, яйця та сир. Перед безпосередньою подачею на стіл можна прикрасити салат зеленню, але можна залишити і з сирною шапочкою зверху.
Салату даємо просочитися кілька годин.
Ось що нам знадобиться:
500 гр печінки (мені більше подобається готувати з курячої, вона ніжніша);
по одній великій морквині та цибулині;
зубчик часнику;
пара солоних огірків;
100 г твердого сиру;
три яйця;
кріп;
майонез