Салат з плавленим сиром та крабовими паличками. Найніжніший салат, з усіх, що пробувала

Uncategorized, Життя

Цей салат із плавленим сиром та крабовими паличками – ідеальний варіант для будь-якого святкового столу. Ніжний, легкий та красиво оформлений, він готується швидко та з доступних інгредієнтів. Важливу роль у салаті грає соковите зелене яблуко, яке надає страві свіжість і контрастує з іншими компонентами.

Покроковий рецепт приготування страви:
Перший шар – плавлений сир. Натерти сир плавлений на великій тертці. Викласти його на тарілку за допомогою сервірувального кільця і ​​промазати шаром майонезу, злегка придавлюючи ложкою для щільності.

Другий шар – крабові палички. Розморозьте крабові палички, очистіть їх від плівки та натріть на дрібній тертці. Викладіть шар крабових паличок поверх сиру та знову змастіть майонезом. Залишіть трохи натертих крабових паличок для прикраси.

Третій шар – яблуко. Очистіть зелене яблуко від шкірки та натріть м’якоть на великій тертці. Викладіть яблуко на крабові палички і злегка змастіть майонезом, щоб надати салату свіжості та соковитості.

Четвертий шар – яйця. Відваріть яйця круто, очистіть і натріть на тертці. Викладіть їх останнім шаром, цей майонезом можна не покривати.

Просочення та прикраса. Поставте салат у холодильник на 30 хвилин, щоб він просочився.

Прикрасьте салат перед подачею, зробивши квітку з крабових паличок і майонезу, що залишилися, доповніть подрібненою зеленню.
Цей салат стане не лише смачним доповненням до святкового столу, а й гарною прикрасою.

Ось що нам знадобиться:
150 г крабових паличок;
1 плавлений сир;
2 яйця;
1 зелене кисло-солодке яблуко;
150 г майонезу;
Сіль за смаком.

Залишити відповідь