Сало танутиме в роті: просто засоліть його незвичайним способом
Одним із важливих елементів українського столу є сало, яке є основою для багатьох страв.
Включаючи знаменитий борщ.
Спробуйте приготувати цю страву за запропонованим рецептом, і ви будете вражені його ароматом та пікантним, копченим смаком.
Інгредієнти:
Сало – 1000 г;
Питна вода – 1000 мл;
Кухонна сіль – 200 г;
Чорнослив – 6 ягід;
Цибулева лушпиння — 3 жмені;
Часник – 20 зубчиків;
Листя лавра – 2 шт;
Білий цукор – 60 г;
Молотий перець – пара столових ложок.
Покрокова інструкція:
Помістіть всі спеції, за винятком часнику та перцю, а також чорносливу, в каструлю та залийте водою. Доведіть до кипіння.
Подрібніть часник і змішайте його з меленим перцем.
Розділіть сало на дві частини та помістіть його в маринад. Проваріть його протягом 25 хвилин. Потім дайте охолонути в розсолі всю ніч.
Вийміть сало, обсушіть паперовим рушником і натріть часником та перцем.
Загорніть сало в плівку та помістіть у морозильну камеру.
Приємного апетиту!