Сало танутиме в роті: просто засоліть його незвичайним способом

Суспільство

Одним із важливих елементів українського столу є сало, яке є основою для багатьох страв.

Включаючи знаменитий борщ.

Спробуйте приготувати цю страву за запропонованим рецептом, і ви будете вражені його ароматом та пікантним, копченим смаком.

Інгредієнти:

Сало – 1000 г;

Питна вода – 1000 мл;

Кухонна сіль – 200 г;

Чорнослив – 6 ягід;

Цибулева лушпиння — 3 жмені;

Часник – 20 зубчиків;

Листя лавра – 2 шт;

Білий цукор – 60 г;

Молотий перець – пара столових ложок.

Покрокова інструкція:

Помістіть всі спеції, за винятком часнику та перцю, а також чорносливу, в каструлю та залийте водою. Доведіть до кипіння.

Подрібніть часник і змішайте його з меленим перцем.

Розділіть сало на дві частини та помістіть його в маринад. Проваріть його протягом 25 хвилин. Потім дайте охолонути в розсолі всю ніч.

Вийміть сало, обсушіть паперовим рушником і натріть часником та перцем.

Загорніть сало в плівку та помістіть у морозильну камеру.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь