Samsung дозволить змінювати шпалери на холодильниках за допомогою ШІ

Політика

Samsung оголосила про нові можливості штучного інтелекту для своїх побутових приладів. Зокрема, для деяких холодильників тепер доступні ШІ-згенеровані шпалери, а голосовий асистент Bixby отримає оновлення. Ці нові функції з’являться на п’яти пристроях лінійки Bespoke починаючи з 27 серпня. Про це повідомляє The Verge.

Шпалери, створені за допомогою штучного інтелекту, будуть доступні на холодильниках Samsung Family Hub, випущених у США та Кореї після 2022 року. Користувачі зможуть вибирати з семи тематик і шести стилів мистецтва для створення шпалер. Потім їх можна встановити на екран холодильника, розмістити на дошці або зберегти для подальшого використання. Для цього потрібне підключення до Wi-Fi, користувачі зможуть створювати до п’яти шпалер на день.

Оновлений Bixby зможе розуміти складні команди, запам’ятовувати попередні розмови та відповідати на запитання, пов’язані з технічними проблемами. Наприклад, ви зможете запитати у пральної машини, коли буде вечеря, а потім попросити завершити прання за годину до цього. Також можна буде дізнатися у Bixby, що означають певні коди помилок або чому холодильник видає клацання.

Проте оновлення Bixby отримають лише деякі прилади Samsung, випущені у 2024 році, включно з Bespoke 4-Door Refrigerator з AI Family Hub, Bespoke AI Laundry Combo та AI WindFree Gallery Freestanding Air Conditioner.

Раніше ми писали, що Samsung подала позов проти Oura, щоб уникнути потенційних суперечок щодо інтелектуальної власності під час запуску свого нового продукту – Galaxy Ring.Також нагадаємо, що профспілка, що представляє тисячі працівників південнокорейської компанії Samsung Electronics, оголосила про проведення першого страйку в технологічному гіганті з моменту його заснування п’ять з половиною десятиліть тому.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь