Samsung почав масове виробництво чипів пам’яті для комп’ютерів зі штучним інтелектом

Політика

Південнокорейська компанія Samsung Electronics заявила про початок масового виробництва свого останнього і одного з найкращих у галузі чипа комп’ютерної пам’яті для персональних комп’ютерів зі штучним інтелектом.

Про це повідомляє Yonhap.

Йдеться про твердотільний накопичувач (SSD) PM9E1, який переважає існуючі чипи конкурентів за продуктивністю та ємністю і побудований на власному 5-нанометровому контролері Samsung та технології V-NAND восьмого покоління.

За раніше оприлюдненими даними компанії, PM9E1 пропонує до 4 ТБ дискового простору, підвищену на 50% енергоефективність та швидкість послідовного читання до 14 500 МБ/с, що забезпечує потужну продуктивність і робить його найкращим рішенням для комп’ютерів із ШІ.

Samsung планує за рахунок PM9E1 розширити свої передові пропозиції SSD для світових виробників ПК, а також інтегрувати цей чип у споживчі продукти власного виробництва, щоб зміцнити своє лідерство на ринку.Читайте також

Наразі рф в обхід санкцій імпортує мікрочипи та іншу електроніку через Туреччину, Гонконг та Естонію.

У російській зброї знайшли електроніку з кількох країн. Майже вся складна електроніка в ракетній та артилерійській зброї росіян – імпортна.

У росії ще до повномасштабного вторгнення накопичили мікрочипи для ракет «Калібр» та «Іскандер».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь