СБУ спіймала нових ворожих агентів, які нищили майно Укрзалізниці та Укрпошти

Політика

СБУ та поліція затримали п’ятьох поплічників російських спецслужб, які влаштовували підпали об’єктів «Укрзалізниці» та «Укрпошти» у Київській, Вінницькій та Сумській областях. Їм загрожує довічне ув’язнення.

Про це повідомив пресцентр СБУ.

 

На Київщині

Було затримано двох мешканців Фастова віком 25 та 29 років, які підпалили місцеве відділення Укрпошти та об’єкти Укрзалізниці. Загоряння фігуранти знімали на камеру мобільного телефону для «звітності» перед російським куратором, а потім безуспішно намагалися втекти з місць злочинів.

На Вінниччині

«По гарячих слідах» затримано пару, яка спалила дві релейні шафи сигнальних установок, що регулюють рух на важливих ділянках Укрзалізниці.

Фігурантами є двоє рецидивістів з міста Гнівань: 28-річна жінка, яка мала судимість за підробку документів, та її 29-річний знайомий, що раніше відбував покарання за крадіжку.

У Сумах

Затримано 27-річного місцевого мешканця, який підпалив дві релейні шафи залізничного сполучення та готував наступні диверсії в обласному центрі.

Нагадаємо, що Служба безпеки затримала ще одного російського інформатора у Дніпропетровській області. Він коригував ракетно-дронові удари по прифронтовому місту Синельникове та чекав на захоплення всього регіону.

Правоохоронці викрили та повідомили про підозру ще двом зрадникам, які працювали на росію.

Раніше Служба безпеки затримала російського інформатора, який коригував обстріли бойових позицій Сил оборони на Донеччині. Зокрема, 49-річний місцевий мешканець наводив російські КАБи.

Також нагадаємо, що Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали ще 3-х колаборантів. Серед них колишній посадовець суду, а також окупаційна колишня «директорка» школи у Луганській області.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь