СБУ затримала на хабарі посадовця Подільського ТЦК

Політика

Співробітники Департаменту військової контррозвідки СБУ затримали помічника начальника Подільського районного ТЦК у  Києві, який за хабар пропонував допомогу із незаконною відстрочкою від мобілізації.

Про це Київський міський ТЦК та СП повідомив у Фейсбуці.

Затриманий за грошову винагороду запропонував фігуранту кримінального провадження уникнути штрафів за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію, а також хотів допомогти йому отримати незаконну відстрочку від мобілізації.

Здійснюється оперативне супроводження в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченго ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Раніше ми писали, що на Київщині правоохоронці затримали голову міжрайонної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) за підозрою у підробці медичних документів для ухилянтів.Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою очільниці Хмельницької обласної МСЕК, яку звинуватили у отриманні хабарів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь