Сепаратори зерноочисні: широкий асортимент обладнання від KMZ Industries

Війна

Сучасне та ефективне обладнання для очищення, обробки та переробки зернових культур – потреба, з якою стикаються багато представників галузі сільського господарства. У KMZ Industries можна придбати техніку, яка відповідає найвищим стандартам та вимогам щодо якості, надійності та довговічності.

Очищення зерна – етап обробки, від якого залежить якість готового продукту. Як тільки зерно потрапляє в сепаратор, воно знаходиться у спеціальному контейнері зі стеблами, листям та іншим сміттям: необхідно підготувати його до подальшого використання та зробити придатним для помелу.

Для цього можуть використовуватись сепаратори різних типів – повітряний, вібраційний, відцентровий. Вибір безпосередньо залежить від того, з яким продуктом доведеться працювати, і для чого він використовуватиметься далі.

Комплектація зернових сепараторів

Машини для очистки зерна виробництва KMZ Industries – обладнання, що відноситься до серії складних. Воно складається з таких елементів, як:

  • бункер, куди надходять сипучі продукти;
  • устаткування для подачі зерна;
  • корпуси – верхній, нижній;
  • аспіраційні канали для очищення;
  • осідальні камери.

Якщо виробнику необхідно просто розділити продукт на різні фракції, можна скористатися простим сепаратором із повітряними каналами та трієрними циліндрами.

За необхідності провести складніші роботи – розподілення на велику кількість фракцій – рекомендується використовувати моделі обладнання, які є поєднанням кількох різних пристроїв.

Принцип роботи сепаратора

Принцип роботи обладнання, призначеного для очищення зерна, є досить простим і зрозумілим. Процес проходить у кілька етапів у певній послідовності:

  1. Завантаження продукту в бункер прийому зерна.
  2. Розподіл продукту як рівномірного шару.
  3. Подача продукту до спеціального каналу, де буде проведена первинна обробка під впливом сильного повітряного потоку.
  4. Подача вже очищеного продукту до верхнього корпусу пристрою, де проводиться видалення великих частинок сміття.

Після завершення процесу продукт надходить у нижній корпус – саме там відбувається розподіл на потоки за різними рівнями. Це необхідно для видалення дрібних частинок для сміття, пилу. Завершальним етапом є подача зерна до аспіраційного каналу для подальшого використання.

Характеристики зерноочисного обладнання KMZ Industries

Сепаратор – універсальний пристрій, який можна використовувати чи самостійно, чи у складі певного виробничого комплексу. Завдяки тому, що обладнання має високу продуктивність, можлива обробка продукції у великих обсягах.

При виборі техніки необхідно звернути увагу на якість продукту: це впливає на те, в якому режимі сепаратор буде експлуатуватися. У разі потреби оператор може самостійно змінювати наслаштування: цього потрібно лише змінити кут нахилу. Залежно від налаштувань, сепаратор використовуватиметься для первинної, попередньої чи поглибленої обробки зерна з ефективністю до 85%.

Продукція від компанії-виробника KMZ Industries – обладнання для обробки зернових культур, яке заслуговує на увагу. В асортименті представлений великий вибір моделей сепараторів з різними технічними характеристиками, особливостями та перевагами. Можна підібрати обладнання відповідно до потреб виробника, фінансової спроможності, особливостей виробництва.

Сепаратори KMZ Industries – це інноваційне рішення в галузі сільськогосподарського обладнання. Вони є уособленням якості, надійності та безпеки: під час виробництва використовуються інноваційні технології, якісні витратні матеріали та комплектуючі.

Підтвердженням є результати численних випробувань та досліджень – можна запитати у менеджера підтверджувальні, сертифікаційні документи, а також відгуки тих, хто регулярно користується обладнанням від KMZ Industries.

Залишити відповідь