Серія вибухів в Бєлгороді: така вона, справжня війна, як і хотіли самі росіяни (Відео)

Війна

Серія вибухів в Бєлгороді: така вона, справжня війна, як і хотіли самі росіяни (Відео)

Пізно ввечері, 30 серпня, у російському Бєлгороді пролунали вибухи. Місцева влада заявляє про роботу ППО.

Про це повідомляють росЗМІ та губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.Місцеві жителі заявляють, що у Бєлгороді було чутно щонайменше чотири-п’ять вибухів. Після атаки видно дим над одним із районів міста. У кількох місцях розпочалися пожежі. Очевидці кажуть, що палає дах торгового центру “СітіМолл”.

За словами губернатора Бєлгородської області, нібито внаслідок прямого влучання снаряда в легковий автомобіль померла одна людина, а ще семеро зазнали поранень.

Згодом Гладков заявив про 5 загиблих та 37 поранених, серед яких шестеро дітей.

“У місті пробиті покрівлі та вибиті вікна у двох багатоквартирних будинках, ще в одному пошкоджено скління. Крім того, у двох соціальних об’єктах та двох комерційних об’єктах пошкоджено скління та фасади. Також осколками посічено дев’ять автомобілів”, – заявив очільник Бєлгородської області.Крім цього, він додав, що у селищі Дубове Бєлгородського району біля ТЦ пошкоджено 13 автомобілів, загорілися 2 будинки та гараж.

Найсмачніші мариновані помідори: Рецепт для всієї родини
Пропонуємо найпростіший спосіб маринувати помідори. Смачними виходять не тільки томати, але й розсіл. Обов’язково спробуйте зробити таку заготівлю.

Переведення гoдинників по-нoвому у 2024 pоці: з’явилoсь вaжливе утoчнення пpо зимoвий час
Переведення годинників по-новому у 2024 році.

Заборона діяльності Російської православної церкви в Україні: що тепер чекає на УПЦ МП
Багато громадян сприйняли ухвалення багатостраждального законопроєкту №8371 як заборону діяльності саме Української православної церкви (МП). Та це не зовсім так

Залишити відповідь