Шахтар і Динамо зіграли внічию у центральному матчі УПЛ

Політика

Матч 11-го туру української Прем’єр-ліги між київським Динамо та донецьким Шахтарем завершився нічиєю 1:1. Поєдинок вийшов напруженим та насиченим моментами.

Шахтар розпочав активно, створюючи небезпеку біля воріт суперника, зокрема Зубков та Судаков мали кілька шансів відзначитися. На 16-й хвилині Динамо змушене було провести заміну через травму Попова, що призвело до вимушеного експериментального складу в обороні.

Другий тайм відкрився голом для Шахтаря. Після кутового Судакова, Бондаренко добив м’яч у ворота, і м’яч від рикошету опинився за лінією. Однак гра змінилася після вилучення Криськіва на 60-й хвилині за грубий фол.

Динамо використало чисельну перевагу, підвищивши темп і створюючи більше можливостей. На 87-й хвилині Караваєв зрівняв рахунок, завершивши комбінацію з прострілом від Дубінчака. Обидві команди мали шанси вирвати перемогу, але матч завершився внічию, що принесло по одному очку кожній команді.

Раніше ми писали, що луганська «Зоря» здобула контроверсійну перемогу над «Лівим берегом» у матчі 11 туру Української Прем’єр-ліги сезону 2024/25, завершивши гру з рахунком 2:0.Також нагадаємо, що форвард Манчестер Юнайтед Антоні отримав травму у виїзному матчі 3-го туру загального етапу Ліги Європи проти Фенербахче (1:1).

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь