Ще одна матір не обійме сина: на війні загинув Михайло Матвійко з Тернопільщини

Життя
Ще одна матір не обійме сина: на війні загинув Михайло Матвійко з Тернопільщини

Знову гірка звістка чорною птахою прилетіла на Тернопільщину. На Сумщині під час мінометного обстрілу загинув Михайло Матвійко із села Раштівці Гримайлівської громади. Він був навідником десантно-штурмового відділення. Михайлові був лише 41 рік.

« Знову втрата і горе для Гримайлівської громади. Страшна війна продовжує вести свій кривавий лік. Вона ламає людські долі та приносить з собою лише горе. Щодня ми платимо дуже високу ціну за нашу свободу і незалежність.

Зі скорботою сповіщаємо про загибель нашого земляка уродженця села Раштівці Матвійка Михайла Васильовича 22 січня 1983 року народження.

Захисник ЗСУ, навідник десантно-штурмового відділення, десантно-штурмового взводу , десантно-штурмової роти, військової частини А1910, у війську з липня 2024 року.

Наш земляк мужньо виконував завдання по захисту Батьківщини на передовій. Михайло користувався авторитетом серед колег і підлеглих. Загинув 9 жовтня 2024 року під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Павлівка Сумської області.

Україна втратила ще одного свого вірного сина, який героїчно боровся з підступним ворогом. Він був хорошим сином, найкращим братом, гідним нащадком своєї нації і вірним військовій присязі. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі матері, рідних, друзів, знайомих.

Від усієї громади висловлюємо щирі співчуття родині з приводу непоправної втрати. У ці гіркі хвилини ми всією спільнотою схиляємо голови у скорботній шані перед пам’яттю Героя, який віддав життя, захищаючи спокій кожного українця.

Про зустріч Воїна, час та дату буде повідомлено додатково. Прохання підтримати родину та близьких у цей скорботний час. Вічна пам’ять Герою!» – повідомили у Гримайлівській громаді.

Залишити відповідь