Що не кажіть, а смачнішого і простішого рецепту просто не існує. Домашнє сало гарячого засолу: справжній делікатес.
Що не кажіть, а смачнішого і простішого рецепту просто не існує. Домашнє сало гарячого засолу: справжній делікатес.
За матеріалами Інтермаріум
Інгредієнти
- Вода – 1 л
- Свиняче сало з прошарками м’яса – 1 кг
- Цибулиння – 3 жмені
- Лавровий лист – 2 шт.
- Часник – 7 зубця
- Сіль – 200 г
- Цукор – 2 ст. л.
- Перець чорний – за смаком
Як готувати сало гарячого засолу:
У воду додаємо цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і ставимо варитися. Цибулиння можна додати і більше. Після закипання відправляємо туди сало – нехай воно провариться ще 20-30 хвилин.
Знімаємо сало з вогню і залишаємо на 8-10 годин просочуватися відваром. Потім виймаємо сало з розсолу і обсушуємо за допомогою бумажняних полотенець. Нарізаємо часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем. Сухе сало виваляти в отриманій суміші, загортаємо його у фольгу і відправляємо на 3 доби у морозилку.
Смачного!