Що подарувати на День вчителя

Війна

День вчителя – це міжнародне свято, яке відзначають у понад 100 країнах світу. В одних державах свято має фіксовану дату, наприклад, у Франції, Індії, Китаї та Польщі, в інших – дата святкування плаваюча. Наприклад, в Україні освітян вітають першої неділі жовтня.

День вчителя – це важливе свято, коли прийнято дякувати викладачам за їхню нелегку працю та виховання підростаючого покоління.

Напередодні важливої ​​дати багато хто спантеличений вибором подарунка на День вчителя. Адже важливо, щоб він був корисним та практичним, але при цьому привабливим.

Пропонуємо у цій статті розглянути ідеї подарунків для вчителів. Звичайно, підбираючи презент, важливо враховувати інтереси, хобі та уподобання адресата. Якщо така інформація недоступна школярам та їхнім батькам, то зупиняти свій вибір слід на універсальних варіантах.

Універсальні подарунки

1. Глобус. У продажу можна зустріти від класичних до дизайнерських моделей, які здатні стати не лише наочним посібником, а й прикрасою інтер’єру.

2. Календар. Настінний або настільний календар допоможе прикрасити приміщення та зручно планувати свої справи.

3. Ваза для квітів. Педагогам часто дарують квіти, тому гарна ємність для їхнього зберігання стане як ніколи до речі.

4. Кімнатна жива рослина – відмінний та корисний альтернативний варіант дорогому букету.

Варто зазначити, що випускники 9 та 11 класів, як правило, обирають більш дорогі презенти, щоб викликати захоплення у викладачів та надовго залишити пам’ять про себе. В даному випадку чудовим варіантом є офісне крісло або інтерактивна дошка, а також ручки високої якості, ознайомитися з асортиментом яких можна за посиланням https://kancmir.com.ua/ua/ruchki-sterjni.

Креативні подарунки

Щоб подарунок запам’ятався надовго, слід надати йому персоналізації, тобто нанести креативний напис. Вибравши флешки, повербанки, вази чи блокноти в Україні, можна на поверхню нанести лазерне гравіювання з персональним побажанням для кожного вчителя окремо. Такий подарунок стане справжнім сюрпризом та запам’ятається на довгі роки.

Недорогі подарунки

Для цієї урочистості вчителям важлива не вартість і розмір подарунка, а увага від улюблених учнів. Торт, печиво з прогнозами, мила чашка – все це можна сміливо подати як презент.

Придбавши канцелярські товари оптом, у учнів і їх батьків є можливість привітати не лише педагогів, а й інших шкільних працівників, які мають відношення до свята, хоч і непряме.

Залишити відповідь