Шуфрича з помічником судитимуть: фінансували росгвардію в окупованому Криму

Війна

Шуфрича з помічником судитимуть: фінансували росгвардію в окупованому Криму

Екснардепа від забороненої партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича та його помічника судитимуть за фінансування Росгвардії у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.Встановлено, що нардеп та його помічник разом з іншими довіреними нардепу особами після окупації півострова ворогом забезпечили реєстрацію нерухомості – будинку та земельної ділянки в смт Сімеїз АР Крим за законами РФ. Це майно Шуфрич придбав у 2013 році через підконтрольне підприємство та довірених осіб.

У 2016 році з метою охорони майна на тимчасово окупованому півострові обвинувачені організували укладення договору охорони з незаконним воєнізованим формуванням окупаційної влади в АР Крим – “ФГУП “Охрана” росгвардії по Республіці Крим”. В подальшому вони організували передачу та перерахування росгвардії рф, яка бере участь у війні проти України, понад 648,7 тис російських рублів за охорону майна”, – йдеться в повідомленні.

Наразі обвинувачені перебувають під вартою. Їм інкриміновано фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, зміни меж території і державного кордону України (ч. 3 ст. 110-2 КК України). 

Раніше повідомлялось, що нардеп від забороненої “Опозиційної платформи – За життя” Нестор Шуфрич отримав підозру у державній зраді. За даними слідства, він тісно співпрацював і виконував завдання колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича, агента ФСБ, завданням якого була координація російської агентури в Україні.

Щo ж наcправді cталося з F-16? Це не вклaдається в гoлові. Відео
Я ніколи не думав, що катастрофа F-16 буде із загибеллю пілота

“Сумна звістка у родині ДСНС”: на Донеччині загинув рятувальник Антон Іваницький
У Донецькій області під час гасіння пожежі у приватному будинку загинув рятувальник з Державної служби з надзвичайних ситуацій Антон Іваницький. Чоловікові було усього 33 роки

Я так раділа, що маю племінників. Та з тітки перетворилась у няньку і домашню прислугу. Не для того я купляла квартиру поруч із сестрою, щоб їй прислуговувати!
Я дуже раділа, що маю сестру Настю! Бо знаєте, старша сестра – то така підтримка і опора. Ми вчились в одній школі, Настя мене з собою до
клубу брала, знайомила з кавалерами. Фактично
ч…

Залишити відповідь