Новини сьогодні 🇺🇦

  • Головна
  • Події України
  • Політика
  • Суспільство
  • Home
  • Політика
  • Швидкі квашені помідори: 2 дні — і смак, як у бочкових, надзвичайно смачні, тому важко зупинитися, коли хочеться солоного.

Швидкі квашені помідори: 2 дні — і смак, як у бочкових, надзвичайно смачні, тому важко зупинитися, коли хочеться солоного.

admin_ua
16 Грудня, 2025 No Comments

Квася в контейнері, а на смак такі ж, як із бочки (майже забута класика).

Рецепт не на зиму: готую, щоб поїсти у сезон помідорів, коли свіжих уже наїлися та схотілося солоних.

Квасять помідори швидко, через добу можна пробувати: спочатку будуть приємно-малосольні, потім з кожним днем ​​смак стає яскравішим і насиченішим.


Загалом бочки немає, а бочкові помідори є!

Приготування:

Вибираємо червоні стиглі плоди (зручна нагода з користю прилаштувати великі помідори, які не пролазять через шийку банок – у контейнер помістяться без проблем).

Готуємо улюблені приправи : насіння кропу та гірчиці, чорний перець горошком, лавровий лист, кілька зубчиків часнику.

Ножем вирізаємо невелику ямку там, де плоди прикріплювалися до куща. Іншу шкірку не ушкоджуємо.

Укладаємо в контейнер так, щоб вирізана ямка була зверху.

Додаємо часник, нарізаний пластинками та інші приправи.

Готуємо розсіл:

У воді розмішуємо сіль та цукор, доводимо до кипіння.

  • вода – 1 літр,
  • сіль — 2 столові ложки,
  • цукор – 2 столові ложки

Заливаємо помідори киплячим розсолом. Дивимося, щоб повністю покриті рідиною. Залишки розсолу поки що залишаємо: він може стати у нагоді, оскільки помідори спочатку активно його вбирають.

Завдяки виїмці у верхній частині помідори швидше засоляться і набудуть характерного для квашених овочів смаку.

Накриваємо кришкою (не щільно), залишаємо на столі за кімнатної температури.

Наступного дня помідори вже змінять смак, а за дві-три доби будуть готові – приберемо у холодне місце.

Дуже смачні та апетитні помідори; одним словом – квашені!

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо вам сподобався рецепт, не забувайте зберегти собі, щоб не втратити! І окреме спасибі за Ваші лайки та за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Друзі, якщо ви бачите повідомлення, то ставте сподобавшись, для мене це важливо 🥰 Дякуємо всім за розуміння та підтримку.


Навігація записів

Маринований часник у олії на зиму і не тільки: дуже смачно, скільки не закрути, до весни ні банки не залишиться.
Зеленський очікує п’ять документів за підсумками мирних перемовин зі США

Related Articles

Остaточна вiдповідь Зелeнського щoдо дoлі Дoнбасу! Знaти вcім! Деталі…

admin_ua
16 Грудня, 2025 No Comments

Відновлення після війни: у Калинівці завершили ще один етап капремонту багатоповерхівки

admin_ua
16 Грудня, 2025 No Comments

Свято спорту та підтримки: у Броварах пройшли «Різдвяні перегони» для дітей героїв

admin_ua
16 Грудня, 2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Недавні записи

  • Україна має шанси на вступ до ЄС у 2027 році — терміни вказані у проєкті мирного плану
  • Православний олігарх з російським громадянством: як Новинський продовжує експлуатувати Україну
  • У Слoваччині автoбус з укpаїнцями потpапив в стpaшну ДТП. Що вiдомо на цю xвилину
  • Остaточна вiдповідь Зелeнського щoдо дoлі Дoнбасу! Знaти вcім! Деталі…
  • Остaточна вiдповідь Зелeнського щoдо дoлі Дoнбасу! Знaти вcім!
Авторське право 2025. Всі права захищені | Theme: OMag by LilyTurf Themes