Швидкий торт Наполеон з трьох продуктів – детальний рецепт.
Дуже простий і дуже смачний торт Наполеон всього з трьох інгредієнтів. Рецепт простий і легкий, вийде у будь-кого. Швидко, просто і смачно.
Інгредієнти
- Листкове тісто – 1 кг
- Масло вершкове – 200 г
- Молоко згущене – 400 г
Рецепт приготування Наполеону
Стіл посипаємо борошном і розкачуємо качалкою готове листкове тісто.
Тісто ріжемо на частини, зручного нам розміру.
Деко застеляємо пергаментним папером і перекладаємо тісто на пергамент.
Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо коржі 20 хвилин, до легкої золотистості.
Готові коржі злегка приминаємо руками.
Готуємо крем. У чашу кладемо вершкове розм’якшене масло.
Заливаємо масло згущеним молоком.
Збиваємо все до однорідної маси.
Збираємо тортик. Один корж ставимо на мисочку, промазуємо рівномірно кремом.
Накриваємо другим коржем і теж намазуємо кремом. Таким чином, збираємо весь торт
Один корж залишаємо для обсипання. Його подрібнюємо в крихту і обсипаємо весь торт.
Відправляємо торт в холодильну камеру на 4 години, для просочення.
Після, дістаємо торт і подаємо до столу. Смачного!