Скандально відомий Гладкий став начальником штабу Командування Сил БпЛА — ЗМІ

Політика

Начальником штаба Командування Сил безпілотних систем Збройних Сил України призначили Романа Гладкого.

Про це пише LIGA.net з посиланням на двох офіцерів у Силах оборони.

«Його призначили ще кілька тижнів тому», – сказав один зі співрозмовників.

Інформація про призначення Гладкого з’явилася у мережі надвечір 29 серпня. Зокрема, про це повідомили аналітики DeepState та нардепка Верховної Ради Мар’яна Безугла.

Гладкий, за її словами, не має досвіду роботи з безпілотниками, був підозрюваний у державній зраді та шпигунстві, а також має дружину з російським паспортом, а донька виступала в спортивних змаганнях за рф.Нагадаємо, що суд у Закарпатській області призначив 15 років тюрми охороннику Херсонської обласної прокуратури, який здав окупантам місця зберігання службових автівок та пропускну систему.

За 2 тижня правоохоронці та антикорупційні органи мають представити президенту Володимиру Зеленському чіткий план щодо вирішення питань колаборантів та незаконного перетину кордону.

Різка реакція Зеленського послідувала після втечі за кордон нардепа Артема Дмитрука. Справи проти нього розслідувалися з 2022-го та 2023 років, але весь цей час для нардепа не було підозри від генпрокурора. Він її підписав лише 25 серпня 2024-го, коли фігурант уже втік за кордон.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь