Склади з боєприпасами на росії були уражені українською зброєю – Зеленський

Політика

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні повідомив, що Україна успішно завдала удару по арсеналах у росії, використовуючи власну зброю, без допомоги від партнерів.

Він зазначив, що було знищено значний арсенал окупантів, зокрема сховища тактичних ракет і керованих авіабомб, які росія застосовувала для терору українських міст.

Зеленський підкреслив, що якби Україна мала більше ракет і отримала відповідні дозволи від партнерів, то могла б більш ефективно захищати державу, і це могло б значно покращити ситуацію на фронті та прискорити завершення війни.

Президент також зазначив, що наступного тижня Україна продовжить переконувати міжнародних партнерів у необхідності надання далекобійної зброї для забезпечення безпеки країни та світу. Зеленський наголосив, що вирішальними у зупиненні російського терору можуть стати подальші дії партнерів, які повинні відповідати сміливості українців.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський підкреслив, що на фронті відбуваються ротації в деяких бригадах, та зазначив, що міжнародна військова допомога йде повільно, хоч і прискорилася на початку вересня.Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зустрінеться з кандидатом у президенти США Дональд Трампом 26-27 вересня. Також глава держави у США зустрінеться з Камалою Гарріс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь