Служба 112 розширилася на центральні та східні регіони України

Політика

Служба 112 розширила свою діяльність на центральні та східні регіони України.

Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко на своєму телеграм-каналі.

«Відвідав комунікаційний центр у Дніпрі, який розпочав роботу у вересні. За цей час оператори прийняли майже 200 тисяч дзвінків, з яких 40 тисяч потребували екстреного реагування. Тут про ворожі удари, про злочини та ДТП, домашнє насильство, про яке до Служби повідомляли, зокрема, діти», – написав Клименко.

Він зазначив, що у центрі працюють більше 70 операторів – цілодобово приймають екстрені дзвінки із Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Полтавської, Сумської, Донецької та Луганської областей.

«Ми продовжуємо політику працевлаштування ветеранів. Операторами Служби 112 у Дніпрі стали 7 захисників, які отримали поранення на фронті. Наймолодшому з них 21 рік. Це вже третій комунікаційний центр, два попередні працюють у Києві та Львові. На черзі створення центру 112 в Одесі – тоді екстрений номер 112 буде доступний по всій країні», – розповів міністр.Нагадаємо, що дев’ять років тюрми отримав чоловік, який організував нарколабораторію з виробництва амфетаміну та розсилав свою продукцію поштою.

Раніше ми писали, що в Україні викрито масштабний канал збуту зброї і наркотиків. У рамках справи підозри отримали 116 осіб.

Також нагадаємо, що одеські правоохоронці виявили масштабну плантацію конопель вартістю близько 300 млн грн, розташовану всього за кілька кілометрів від державного кордону з Молдовою.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь