Смачний, легкий у приготуванні литий спартак.
Коржі :
4 яйця, 1 ст. цукру
150 мл сметани
6 ст. лож. розтопленого масла
1 ст. лож. меду
1 ч. лож. соди,
1 ст. лож. оцту
4 ст. лож. какао
1,5 ст. борошна(трошки менше залежить від борошна).
Яйця збити з цукром +сметана, розтоплене масло, мед, сода, оцет – – – – збити,,,, додати просіяне борошно, какао
Пекти при температурі 190 градусів. Форма розміром 20 см, 10-12 коржів.
Крем заварний:500 мл молока, 3 ст. лож. крохмалю, 5 ст. лож. цукру, 1 пач. ванілії. Все це зварити, остудити. 500 г масла збити на пухку масу +заварна маса. Зверху залити шоколадом.
P. S. На фото розмір форми 25*30,робила на 1,5 порції.