Смерть Ліама Пейна: поліція перевіряє працівників готелю, які могли продати наркотики музиканту

Політика, Світ

Аргентинська поліція розслідує можливу причетність двох працівників готелю CasaSur Palermo до продажу наркотиків Ліаму Пейну, колишньому учаснику One Direction, який трагічно загинув 16 жовтня.

Про це повідомляє Daily Mail, слідство перевіряє версію, що 31-річному музиканту могли постачати наркотики у коробці з-під мила. Один із підозрюваних працював прибиральником у готелі.

Раніше в ЗМІ з’явилися фото з готельного номера Пейна, на яких видно коробку від мила, білий порошок та кристалічну речовину. Поліція направила ці речовини на експертизу, підозрюючи, що це могли бути кокаїн і крек.

Один із підозрюваних працівників був звільнений керівництвом готелю, і його вже допитали у справі загибелі музиканта. Близький друг Ліама розповів журналістам, що музикант намагався утримуватися від наркотиків, але йому все ж пропонували їх під час перебування в готелі.

Раніше ми писали, що у США помер впливовий турецький проповідник, глава руху FETO Фетхуллах Гюлен. Його вважали за головного опонента президента Туреччини Реджепа Ердогана.Також нагадаємо, що у віці 48 років помер колишній басист гурту «Воплі Відоплясова» Олексій Мельченко.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь